« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » » Osaajapankki

Osaajapankki

Ilmaisuverstaan OsaajaPankki - etsitkö säestäjää, voicemassagea tai showreelin tekijää? Täältä löytyy!


Ilmaisuverstas tallettaa tälle tilille eri alojen osaajia – kun etsit

  • treenauttajaa ennen koelaulua
  • laulunopettajaa
  • voice massagea
  • shorwreelin tekijää

Yhteydenotot suoraan osaajaan, jonka kanssa sovitaan myös käytännön asioista.PIANISTIT


ANU KOSONEN, Helsinki

Olen opiskellut Metropoliassa pianonsoittoa pedagogiikkalinjalla. Korrepetiittorina olen toiminut useissa oopperoissa sekä opereteissa ja teen säännöllisesti yhteistyötä laulajien, mm. Jaakko Ryhäsen, Jyrki Anttilan ja Pepe Willbergin, kanssa. Kevyen musiikin tuntemukseni on varsin laaja-alaista ja hallitsen eri musiikkityylit monipuolisesti. Mikään varsinainen jazz-pianisti en kuitenkaan ole. Toimin tuntipianistina useissa yhteyksissä, joissa repertuaari on hyvin vaihtelevaa. Kotonani Oulunkylässä on mahdollista työskennellä, jos harjoitustilasta on puute.  

anukosonen1@gmail.com


 
KAISA KULMALA, Helsinki

"Olen paperien mukaan jazzmusiikin maisteri ja keikkaillut hyvin vaihtelevissa - omissa ja muiden - kokoonpanoissa parikymmentä vuotta, mutta ollut aina pääasiassa kiinnostunut vain pianon soittamisesta ylipäänsä - tyylistä riippumatta. Teatterin parissa olen työskennellyt pääasiassa Kaupunginteatterilla seitsemän vuotta: musikaalien harjoitupianistina ja/tai orkesterin kosketinsoittajana (Pekka Töpöhäntä, Rebecca, Wicked, Maija Poppanen, Tarzan), kapellimestarina/harjoituttajana mm. Lillanin revyissä, sekä Lainahöyhenet -musikaalissa. Olin säestäjänä Kristina från Duvemålan mega-auditioissa muutaman pitkän päivän ja ollut myös Anne-Marie Speedin Estill-kurssipäivän säestäjänä muutama vuosi sitten. Nuottien lukeminen ei ole ongelma, mutta toivon, että laulaja on transponoinut kappaleet valmiiksi. Sointumerkkien transponointi onnistuu jossain määrin myös lennosta. Lauluteknistä apua minusta ei ole, mutta suhtaudun suurella uteliaisuudella kaikkiin vastaantuleviin kappaleisiin. Minulla on piano kotonani 18m2 lukaalissa, Helsingin keskustassa. Olette tervetulleita "tunnille" myös sinne. Toivottavasti minusta on apua säestäjäkaipuuseen."

the_kaisa@hotmail.com


 
JOONAS MIKKILÄ, Helsinki

- opiskelija, Sibelius-Akatemia
- korrepetiittorina/muusikkona/kapuna useissa produktioissa, viimeisimpinä Les Miserables ja Mamma Mia

+358 40 526 4755 / joonas.mikkila@gmail.comANU SILVASTI, Lahti

Pianisti, musiikin maisteri Anu Silvasti on monipuolinen muusikko: klassisen koulutuksen saanut, mutta musiikkiteatterin syvissä virroissa kauhonut jo toista vuosikymmentä.

050 585 6453 / anu.silvasti@gmail.comASKO TURKIA, Helsinki

Olen helsinkiläinen freelance-pianisti, sovittaja ja kapellimestari. Erityisesti toimin musiikkiteatterin parissa, mm. Lahden Uuden Kesäteatterin kapellimestarina. Olen valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta, jossa myös toimin musiikkiteatterilinjalaisten säestäjänä 2009-2013, ja koenkin laulajien kanssa työskentelyn erityisen mieluisaksi.

050 329 9799 / asko.turkia@gmail.com


LAULUNOPETUS

KRISTIINA KATTELUS, Helsinki
+358 44 587 1908, kristiina.kattelus@gmail.com


Mezzosopraano (belter)
Olen musiikkiteatterin ja äänenkäytön ammattilainen. Ydinosaamistani on tyylilajin mukainen äänenkäyttö ja fraseeraus (musikaali, laulelma, iskelmä, pop, jazz) sekä tekstinkäsittely.

Esiintyjänä olen energinen, intensiivinen ja herkkä.

Opettajana olen innostava, tarkka, huumorintajuinen ja asialleni omistautunut. Olen opettanut kaikenikäisiä laulajia, aloittelijasta ammattilaiseen.

Koulutan itseäni jatkuvasti ja opiskelen kansainvälistä Estill –laulutekniikkaa.

 VoiceWell / ÄÄNIHIERONTA


ANNINA RUBINSTEIN

annina.rubinstein@gmail.com, 050 5481929
vello.fi/tmianninarubinstein

 

VoiceWell-hoito on koko kehon ja äänen huoltoa keskittyen hengitys-, purenta- ja äänentuottolihaksiin kunkin yksilöllisen tarpeen mukaan. Yli 10 vuotta olen tehnyt musiikkiteatterin ohella urheiluhierontaa, ohjannut ryhmäliikuntaa ja viime vuodet opiskellut Estill-laulutekniikkaa englantilaisten opettajien johdolla. Vuonna 2014 erikoistuin VoiceWell-hoitajaksi Kicka Leppäsen opissa. Tunnen siis hyvin näyttelijöiden, laulajien, muusikoiden ja tanssijoiden äänenkäytön haasteet ja huoltotarpeet oman ja kollegoiden hoidon kautta. Tule kokeilemaan! 60min / 65€ ja 90min/ 80SHOWREELIT


JUSSI VIRKKI, Helsinki

jussi@jekkutuotanto.fi
, 044 3506150

Videsuunnittelija. Olen tehnyt audiovisuaalisen median- ja still-kuvauksen tuotantoja viimeiset 15 vuotta, tällähetkellä pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tuotan ja leikkaan screenivideoita erilaisiin konsertteihin ja tapahtumiin sekä osallistun suomalaisten artistien keikkakiertueiden tai erityisten esiintymisten ohjaukseen ja visuaaliseen suunnitteluun. Eritysiosaaminen editointityöskentely ja av-tuotantojen ohjaus. 

Katso: www.facebook.com/jussivirkkivisual / www.youtube.com/watch?v=QCGm0SbgBik / www.youtube.com/watch?v=T88DMZaPNOg .  

(showreelit, koe-esiintymisvideot, video- tai äänituotantannot, promo/CV-kuvat)


MIA FORSS, Lahti
mia.forss@gmail.com
, 050 3023785

Kuvaaja/leikkaaja. Olen ollut alalla yli 10 vuotta, tällä hetkellä opiskelen verkkoviestintää. Olen töissä TopLine Medialla. Aikaisemmin YLE:llä. (Showreelit)


TATU MÖNTTINEN
, Helsinki

contact@tatumonttinen.com, 040 5721096
Näyttelijä. (Showreelin ja kotisivut voi tehdä /auttaa tekemään).


22.1.2020 klo 14:13:39