Ajankohtaista

Tuotantoyhtiöt ovat käynnistäneet kampanjan, jossa vaaditaan tekijöitä perumaan Kopiostolle tai jäsenjärjestölle, esimerkiksi Filmexille tehdyn valtakirjan työn saamisen edellytyksenä. Älkää luovuttako oikeuksianne.
Näyttelijäliiton jäsenet valitsivat jäsenäänestyksellä vuoden elokuvanäyttelijäksi näyttelijä Pekka Stangin Touko Laaksosen roolista elokuvassa Tom of Finland.
Näyttelijäliiton hallitus on ottanut kantaa vos-rahoitusta koskevan asiantuntijatyöryhmän 14.2.2017 antamaan raporttiin.
Näyttelijäliitto jakoi palkinnot teatterialan yhteisessä Thalia-juhlassa 27.3.2017 KOM-teatterissa.
Älä hyväksy haitallisia sopimuskirjauksia äläkä peruuta järjestölle antamaasi Tekijänoikeussopimusta/Kopiosto-valvontavaltakirjaa!
Me näyttämöalan taiteilijajärjestöt ja eri taideyhteisöjen edustajat vetoamme Suomen turvapaikkapolitiikan inhimillistämisen ja vainoa paenneen irakilaisen teatteritaiteilijan Rajab Bakir (Bakr) Hassanin puolesta. Olemme tutustuneet Hassania koskeviin asiakirjoihin ja Ylen uutisointiin asiasta.