Kiertueteatterin ABC 16.2.2020 (keskustelutilaisuus)

Kiertueteatterin sisältöjä, kokemuksia ja tulevaisuutta

su 16.2.2020 klo 12-16.30, Helsinki

Vetäjä: Anne Hyvärinen, nukketeatteri- ja teatteri-ilmaisuohjaaja (Amk), näyttelijä (Fia), rentoutusvalmentaja (Shl) sekä "kiertueteatterijuhta".

Ilmoittautuminen viimeistään su 2.2.2020
Osallistumismaksu: 10 €

Kiertueteatteri vie teatteritaidetta paikkoihin, joissa sitä ei muuten ole mahdollista kokea. Se on ”kilometrityötä”, mutta tarjoaa myös yhden monimuotoisen ja kiehtovan tavan toteuttaa omia teatteriunelmia ja taiteellisia visioita. 

Mikä on Sinun suhteesi kiertueteatteriin? Millä tavoin koet sen tämän päivän teatterikentässä? Onko Sinulla toivomuksia, ajatuksia, kysymyksiä ja mikä mahtaa olla kiertueteatterin tulevaisuus?

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja visioimaan!

 

Peruuntunut.


 

Anne Hyvärinen

Hei kaikki kiertueteatterista kiinnostuneet!

Teatteri- ja taideuraani on kuulunut näyttelijäntyötä, teatteri-ilmaisun- sekä nukketeatteriohjausta, flamenco-opetusta ja -ohjausta teatterillisin menetelmin sekä soveltavaa rentoutusohjausta flamencon ja satujen avulla. Listaan voi huoletta lisätä chaufför, roudari, teknikko sekä siivooja.

 

Kiertueteatteri sekä paikkasidonnaiset esitykset ovat kiehtoneet minua aina. Näistä syistä kiertueteatteri sisä- ja ulkotilaesityksineen ovat olleet ne muodot, joiden kautta olen pääosin työskennellyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Olen ollut mukana toteuttamassa lukemattomia kiertue-esityksiä ympäri Suomen, joten kiertueteatterin luonne hyvine ja huonoine puolineen on tullut tutuksi kuin oma koira. 

Haluan jakaa kokemuksiani sekä avata niitä mekanismeja, jotka ovat mielestäni kiertueteatterin ydintä. Tule mukaan

  • jakamaan omia kokemuksiasi
  • esittämään kysymyksiä ja etsimään niihin ratkaisuja kysymyksiin
  • visioimaan ja pohtimaan tulevaisuutta

Mielelläni otan vastaan  ennakkoon ajatuksia, tarinoita tai kysymyksiä tammikuusta alkaen, jotta yhteinen aika tulisi käytettyä mahdollisimman rikkaasti ja teidän tarpeita palvellen.

 Huom! Tarkoituksenani on myös kerätä kokemuksia kiertueteatterintekijöiltä ennen ja nyt sekä koota ne yksiin kansiin - mahdollisesti kirjajulkaisuksi asti. Ehkä voimme aloittaa sen jo tämän kurssin aikana?

 Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kiertueteatteritarinoiden ja -kokemuksien äärelle!


Kiertävin terveisin,  
Anne Hyvärinen
 Lisätiedot kurssista Annelta ja mahdollisen materiaalin lähetys myös suoraan hänelle:
anneh91@gmail.com

0407056265

Lisätietoja Annesta:
https://anneh91.wixsite.com/anne
www.tampereflamenco.com
www.mooria.net