Läheisyyden koreografia 2.2.2020 (keskustelutilaisuus)

Läheisyyden koreografia -keskustelutilaisuus

su 2.2.2020 klo 16-19,

Helsinki, Ilmaisukellari

Läheisyyden koreografi (Intimacy Coordinator) on uusi ammattinimike, joka on nopeasti vakiinnuttanut asemansa elokuva- ja TV-alalla Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Läheisyyden koreografi koordinoi ja koreografioi kohtaukset, jotka sisältävät latautunutta kosketusta, alastomuutta ja simuloitua seksiä. Läheisyyden koreografi mahdollistaa turvallisen työympäristön sekä näyttelijöille että työryhmälle.

Keskustelutilaisuuden alustaa näyttelijävalmentaja ja läheisyyden koreografi (IC) Pia Rickman. Pia käy läpi IOS:n työskentelyohjeistuksen läheisyyttä vaativiin kohtauksiin. Tämän jälkeen on mahdollisuus vapaamuotoiseen ajatustenvaihtoon.

“Intimate relationships require vulnerability but in theatrical intimacy, instead of feeling personally vulnerable, the actor should feel empowered to collaborate. Choreographing intimacy requires thorough preparation and safety similarly to a dance or a fight scene for example.”


Pia Rickman on Intimacy On Set:n (IOS) mentoroima Intimacy Coordinator. Hän työskentelee näyttelijäntyön lehtorina Etelä-Englannissa. Rickman on aiemmin toiminut Suomessa apulaisohjaajana ja tuotantopäällikönä elokuva- ja tv-draaman sekä mainosten parissa.

Osallistumismaksu: 10 €

Ilmoittautumiset nyt!


Ilmoittaudun Läheisyyden koreografia -keskustelutilaisuuteen su 2.2.2020 klo 16-19

Keskustelutilaisuus Ilmaisuverstaan ja Selon jäsenille.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.