Älä allekirjoita kuukausipalkkaista vierailijasopimusta

9.10.2013

TÄRKEÄÄ TIETOA mm. Svenska Teaternin Mamma Mia -musikaalin koelauluissa kävijöille:

ÄLÄ ALLEKIRJOITA KUUKAUSIPALKKAISTA VIERAILIJASOPIMUSTA. OLE YHTEYDESSÄ LIITTOON.

Svenska Teaternin aikaisemmissa tuotannoissa on sopimuksissa ollut lukuisia epäselvyyksiä, joiden selvittäminen on edelleen kesken.

Kuukausipalkkaista vierailevan näyttelijän sopimusta ei voi tehdä 1.3.2014 jälkeiselle ajalle.

Vierailevan näyttelijän kanssa voidaan tehdä ainoastaan Näyttelijöiden teatterityöehtosopimuksen liitteen 1 mukainen vierailevan näyttelijän esitys- ja harjoituskorvausperusteinen sopimus.

Mikäli sinulle tarjotaan sopimusta Mamma Miaan, minkälaista tahansa, ole näyttelijäntyön osalta yhteydessä Suomen Näyttelijäliittoon.

Yhteystiedot:
Suomen Näyttelijäliitto- Finlands Skådespelarförbund ry