VIKTIG INFORMATION om castingen till Mamma Mia på Svenska Teatern

9.10.2013

VIKTIG INFORMATION till den som deltar i castingen av Mamma Mia på Svenska Teatern:

Underteckna inte ett kontrakt för gästande skådespelare baserat på månadslön. Ta kontakt med ditt förbund.

I de kontrakt skådespelare haft på Svenska Teatern i tidigare produktioner har det förekommit ett flertal oklarheter. Utredningen av dessa oklarheter pågår fortfarande.

Ett kontrakt för gästande skådespelare baserat på månadslön kan inte göras för tiden efter den 1.3.2014. En gästande skådespelare kan endast kontrakteras  på basen av repetitions- och föreställningsgage enligt bilaga 1 i skådespelarnas kollektivavtal.

Ta kontakt med Finlands skådespelarförbund oavsett vilket kontrakt du än blir erbjuden för Mamma Mia.

Kontaktuppgifter:
Suomen Näyttelijäliitto-Finlands skådespelarförbund rf